Välkommen hit!

Hej och välkomna.
jag som sitter här bakom dataskärmen och skriver heter Rebecka och är i nuläget 23 år. Jag har funnits med i blogg världen i många år, men känner att det nu är dags att börja om på ny kula och lägga det gamla bakom mig.

 


Vem är jag då? Jag är som sagt 23 år och hyr ett hus på landet tillsammans med min sambo och vår katt. Jag jobbar på McDonald's, men har planer på att inom en snar framtid ge mig på livet som studerande. Planen är att börja studera till lärare och då som lärare på gymnasienivå, i ämnena svenska och biologi.Att läsa, att skriva och att lära har alltid legat mig varmt om hjärtat, därför känns detta som två passande ämnen för mig.


När jag inte jobbar hittar man mig ofta i stallet. För närvarande har jag ingen egen häst, men tack vare underbara vänner så får jag fortsätta leva med hästar. Jag har äran att få låna fyra olika hästar, men en närmare presentation av dessa fina individer kommer längre fram.

Jag har länge haft ett brinnande intresse för fotografering och under min gymnasietid så fotade jag mycket och läste två fotokurser. Tyvärr har jag tappat en stor del av min inspiration kring fotandet, men jag drömmer om att en dag, väldigt snart, finna tillbaka till den lycka jag känt med kameran i hand.

Här, på min blogg, kommer ni få följa med mig i livet som sambo, hästälskade, boknörd, bakfrälst och fotointresserad. Jag hoppas ni känner er välkomna och vill stanna!

RSS 2.0